Dopper met Dorp-en-Natuur beeldmerk

Als cadeau aan de bevolking heeft onze vereniging in haar lustrumjaar 2 watertappunten geschonken. Eén bij Broekhuizen en één in Amerongen. En wat is er dan mooier om te vullen dan je eigen Dopper met Dorp-en-Natuur-logo? Daarom heeft de vereniging appelgroene Doppers aangeschaft met aan de ene zijde ons logo en aan de andere zijde onze naam. Een Dopper is een herbruikbaar drinkflesje, met beker ineen. Het is een mooi ontwerp, Dutch Design. En praktisch: vaatwasserbestendig. En vooral milieubewust: waarom water van elders in plastic wegwerpflesjes kopen, als wij in Nederland zulk voortreffelijk drinkwater hebben, dat je in je herbruikbare Dopper kan doen. Ons kraanwater op de Heuvelrug komt uit dezelfde waterlaag als een Nederlands merk bronwater. Geen transport over de weg nodig van al dat water, geen gigantische afvalberg van al die plastic flesjes, geen bijdrage aan de “plastic soep” in de oceanen. En goedkoop is het zeker: voor de prijs van 1 halveliter flesje mineraalwater kan je 750 x je Dopper met kraanwater vullen. Ok, daarvoor moet je wel eerst die Dopper aanschaffen, maar dat heb je er na 20 x vullen weer uit.

Met de aanschaf van deze Dopper héb je ook wat: met dit flesje maak je een statement dat je bewust met water en grondstoffen omgaat. En met het Dorp-en-Natuur-logo promoot je onze vereniging: je bent betrokken bij je leefomgeving.

De Doppers kosten 10 euro en zijn te koop bij de Heemtuin, tijdens openingstijden (iedere woensdag van 9 tot 12 uur en van 1 april tot 1 september op zondagmiddag, van 14 tot 17 uur). Ook zijn ze te koop bij Ineke Vrij in Leersum, na afspraak via ons contact formulier. En op onze kraam bij de Grietmarkt en bij andere evenementen.